Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Lexicon Talenbureau

l ruim 20 jaar open, incompany en maatwerk communicatie- en taaltrainingen.Mauritsstraat 1-3
2011 VN Haarlem

Telefoon:

023-5310830

Fax:

023-7505701

E-mail:

Website:

http://www.lexicon.nl

KvK:

Bedrijfsomschrijving:
Onze missie

Lexicon staat sinds 1994 voor beter communiceren. Dat maken we waar met functiegerichte trainingen op maat. We leren u de juiste kennis en vaardigheden om in uw dagelijkse praktijk overtuigend te communiceren. We trainen u succesvol te schakelen tussen verschillende talen en culturen.

Culturele codes ontcijferen

Succesvol zakendoen en samenwerken met andere nationaliteiten is méér dan elkaars taal leren spreken. Kennis van elkaars cultuur en sociale codes is net zo belangrijk om goed te kunnen communiceren. Wij leren u een andere taal te spreken met de culturele bril op van een native speaker. De beste manier om miscommunicatie te voorkomen.

Manier van werken

Uw organisatie is uniek. Wij bieden u daarom maatwerk: we stemmen iedere training af op uw dagelijkse praktijk. Dat betekent dat we voor iedere training een intakegesprek houden bij u op kantoor. Wat zijn uw leerdoelen precies? Wat is uw bedrijfscultuur? Wat zijn uw wensen? We brengen uw vraag goed in kaart zodat we een training op maat voor u kunnen maken. De volgende stap is een lesplan en het lesprogramma. Dit leggen we aan u voor en bespreken we. Bent u helemaal tevreden? Dan kan uw taal- of communicatietraining van start gaan!

Liever gisteren dan vandaag!

We werken graag effectief én snel. Al binnen drie weken na uw offerteaanvraag kan uw training op maat beginnen.

Social Media

Lexicon Talenbureau is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.