Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Reco Autoschade

dat is vertrouwdBeijnesweg 12
2031BB Haarlem

Telefoon:

023-5535959

Fax:

023-5535953

E-mail:

Website:

http://www.reco.nl

KvK:

34064177


Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.30 uur (schade-opnames van 8.00 tot 17.00 uur)
Zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur (alleen voor ophalen gerepareerde auto en retourneren leenauto)

Specialiteiten:
Autoschadeherstel en -afwikkeling met gratis vervangend vervoer, gratis haal- en brengservice en gratis schoonmaakservice na reparatie

Bedrijfsomschrijving:
Reco Autoschade biedt door een efficiŽnte uitvoering van schadeherstel en -afwikkeling een hoge kwaliteit dienstverlening. Snelle doorlooptijden, het nakomen van afspraken en schadeherstel tegen zeer scherpe tarieven zijn de basis voor de hoge klanttevredenheid.

Reco Autoschade is aangesloten bij Schadenet, een landelijk netwerk van de beste specialisten in de autoschadebranche. Daarnaast is Reco Autoschade ISO 9001 gecertificeerd, aangesloten bij de FOCWA en aanbevolen door de ANWB.

Foto's


Bedrijfsfoto Reco Autoschade

Social Media

Reco Autoschade is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.