Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Koster Advocaten

Met recht andersDreef 22
2012HS Haarlem

Telefoon:

023-5125025

Fax:

023-5125060

E-mail:

Website:

http://www.kadv.nl

KvK:

3421036


Specialiteiten:
Köster Advocaten heeft veel expertise op een aantal relevante disciplines: ondernemingsrecht en vennootschapsrecht, arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, faillissementsrecht, intellectueel eigendomsrecht, mededingingsrecht, vastgoedrecht, familierecht en erfrecht.

Bedrijfsomschrijving:
Köster Advocaten is zeer nauw betrokken bij haar opdrachtgevers wat een constant hoog niveau aan dienstverlening garandeert. U heeft slechts één contactpersoon. Meestal is dit één van de partners die uw bedrijf en problematiek door en door kent.

Köster Advocaten werkt vooral voor ondernemers. Grote landelijk opererende bedrijven maar ook regionale opdrachtgevers in het MKB en 'ondernemende' particulieren. Daarnaast werkt Köster Advocaten voor brancheorganisaties.

De dienstverlening van Köster Advocaten houdt niet op bij de grens. Köster Advocaten biedt ook juridische expertise aan als u uw activiteiten heeft gespreid over meerdere landen.

Köster Advocaten is aangesloten bij LEGUS, een groot internationaal netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren met vestigingen in de EU, de VS, Midden- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten.

Foto's


Bedrijfsfoto Koster Advocaten

Social Media

Koster Advocaten is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.